Kun ét lejemål mangler at blive besat, før der er fuldt hus i Middelfarts nye bycenter. Det nyeste er, at Bestseller-koncernen har indgået aftale om at etablere sig med tøjbutikken ONLY.

Middelfart: I forvejen findes der mere end 370 ONLY-butikker på europæisk plan, den tætteste ligger i Fredericia, og nu kommer tøjkæden også til Middelfart.

En aftale er indgået med Bestseller-koncernen, der ejer ONLY, om at etablere sig i Middelfarts kommende bycenter. ONLY henvender sig hovedsagligt til piger i alderen 15-23 år. Forretningen i bycentret bliver på 380 kvadratmeter, og den bliver placeret på hjørnet af Østergade og Kappelsbjergvej.

Ole Juel Jakobsen, direktør i Kvickly Middelfart, har stået for at indgå aftalen, og han er ikke overraskende fornøjet med resultatet.

- Med ONLY blandt lejerne har vi opnået en stærk sammensætning af store kæder, ONLY og H&M, - samt det lokale islæt "Pigernes". Det, tror jeg på, vil kunne trække mange nye kunder til Middelfart, hvilket gerne skulle give den positive afsmitning på hele byens handelsliv, som var ambitionen fra start, siger han.

Åbning i samlet flok

Det er Kvickly Middelfart, der sammen med Middelfart Sparekasse opfører og udlejer de cirka 3.000 butikskvadratmeter i Nytorv. Med ankomsten af ONLY er der nu kun ét ubesat lejemål tilbage i centret. Det er på 500 kvadratmeter, og målet er at finde en lejer, inden butikkerne sandsynligvis vil åbne i næsten samlet flok 1. september.

- For øjeblikket taler vi med forskellige brancher. Vi vil gerne finde en lejer, som kan supplere nogle af de butikker, vi i forvejen har i byen. Det har været vores mål at få et spisested og nogle nye butikker med stor tiltrækningskraft til byen. Det synes vi selv, vi indtil videre er lykkedes ganske godt med siger Ole Juel Jakobsen.

Foruden ONLY, H&M og "Pigerrnes" tæller listen af lejere Café Mauritz.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
1
Afsløring: To butikker bliver til én og flytter ind i bycentret

Afsløring: To butikker bliver til én og flytter ind i bycentret

2
Menuen i bycentret er klar: Café Mauritz indtager Middelfart

Menuen i bycentret er klar: Café Mauritz indtager Middelfart

Cafe Mauritz: Middelfart har været et mål længe

Cafe Mauritz: Middelfart har været et mål længe