Easy Phone Repair i Østergade 45 bliver kædens 31. butik herhjemme.

Middelfart: Byen fik tirsdag en ny butik, da Zabi Aryan Rhemii slog dørene op for Easy Phone Repair i Østergade 45. Butikken er kædens 31. herhjemme og tilbyder reparation af alle mærker af smartphones samt iBooks og iMacs. Samtidig sælges mobilcovers og andet tilbehør til mobiltelefoner og computere.

30-årige Zabi Aryan Rhemii kommer fra Vejle og skal i første omgang drive butikken alene.

- Det er min egen butik, men jeg køber ind gennem Easy Phone Repair kæden, derfor har den også samme navn, siger Zabi Aryan Rhemii, der vil følge de almindelige åbningstider i byen.

Men der ligger jo en tilsvarende butik, Mobilhuset, i byen i forvejen?

- Ja, det er korrekt, men vi skiller os ud ved også at reparere iBooks og iMacs, og så er vi blandt de billigste på markedet med priser fra 450 kroner for et nyt frontglas til en iPhone, siger Zabi Aryan Rhemii.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.