Ny brugsuddeler: - Det her er drømmebutikken

Morten Sundahl er ny uddeler i Superbrugsen i Strib. For ham er butikken i Strib "en drømmebutik". For her er man tæt på de lokale, og det kan han godt lide. Foto: Mia Harm Madsen

Ny brugsuddeler: - Det her er drømmebutikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superbrugsen i Strib har fået ny brugsuddeler. Han har mange års erfaring i Coops butikker og er lykkelig for at være kommet til Strib.

Strib: - Jeg er Coop-mand til fingerspidserne, siger Morten Sundahl, der siden tirsdag har været brugsuddeler i Superbrugsen i Strib. Den 47-årige brugsuddeler beskriver butikken i Strib som en drømmebutik at komme til. For her er et godt samarbejde mellem bestyrelsen, kunderne og personalet, og så ligger den bare godt.

- Det er en lokal by, hvor folk kender hinanden, og det er anderledes end i den Superbrugsen i Fredericia, hvor jeg kommer fra, forklarer den nye brugsuddeler, der allerede har modtaget en del håndtryk som velkomst fra kunderne.

Det har han heller ikke været vant til fra Fredericia.

- Men der er også større forpligtelser i en butik som denne. Jeg kan mærke på kunderne, at det er deres butik, og derfor er der også kontant afregning, fortæller 47-årige Morten Sundahl, der selv er fra Middelfart og stadig bor i byen.

Han har 13 års erfaring fra Kvickly i Middelfart, og har altså været på svinkeærinder i Fredericia for nu at komme tilbage på denne side af bæltet.

Lidt ændringer i fremtiden

Butikken i Strib er ret godt kørende, så derfor er det heller ikke de helt store ændringer, som Morten Sundahl vil tage fat i. Dog vil slagterafdelingen få en mere fremtræden plads i butikken inden for det næste års tid, og det vil kunderne bestemt få at mærke.

- Vi har lavet kundeundersøgelser, som viser, at folk gerne vil have kortere kø og mere overskuelige hylder, så det vil vi tage fat i, og det vil kunderne mærke hen over sommeren, siger brugsuddeleren.

For Morten Sundahl er det en livsstil at være brugsuddeler.

- Jeg hader, hvis der er lange køer, eller hvis en kunde spørger efter en Frikalet, og vi ikke har det, siger Morten Sundahl, der vil gøre sit ypperste for butikkens kunder.

Du kan hilse på den nye brugsuddeler torsdag den 28. juni fra klokken 16 til 18 i Superbrugsen i Strib.

Ny brugsuddeler: - Det her er drømmebutikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce