Ny Ejby-købmand: Jeg vader ind i folk med træsko på

- Kunderne skal aldrig være i tvivl om, at de er velkomne, jeg siger altid daw, når de træder ind i butikken, lover Ejbys nye Rema-købmand Jens Sørensen. Foto: Søren Gottwald

Ny Ejby-købmand: Jeg vader ind i folk med træsko på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den mangeårige brugsmand Jens Sørensen fra Juelsminde er ny købmand i den vestfynske stationsby.

Ejby: 49-årige Jens Sørensen fra Juelsminde er ny købmand i Rema 1000 i Ejby. Han har taget over efter Lars Hansen, der ikke har fået sin femårige franchisekontrakt, der udløber ved årsskiftet, forlænget.

Ejbys nye købmand har en lang fortid indenfor brugsverdenen og har i de sidste 15 år været uddeler for Superbrugsen i Juelsminde - en butik med en årlig omsætning på omkring 75 millioner, oplyser han.

Så meget sælges der dog ikke for hos Rema 1000 i Ejby.

- Men min ambition er at få omsætningen til at vokse støt og roligt de næste år, for det er jo næsten en ny butik med et stort potentiale, siger Jens Sørensen, der blandt andet vil fokusere mere på frugt og grønt.

Mere selvstændig

Som franchisetagere er Rema-købmændenes løn afhængig af, hvor dygtigt butikken drives, og hvor stor omsætningen er. Det er den gulerod, som har fået Jens Sørensen til at skifte sit gode job i Juelsminde ud med tjansen som købmand i Ejby.

- Du er mere herre i eget hus som Rema-købmand, og det glæder jeg mig til, siger han.

Han lover, at Ejbys handlende får en ligefrem købmand, der møder folk i øjenhøjde og vader ind i dem med træsko på.

- Jeg møder altid kunderne med et hej og daw, for de skal føle sig velkomne, siger Jens Sørensen, der bliver boende med familien i Juelsminde.

- Det er ingen sag at smutte til Ejby. Det tager mig 40 minutter hver vej, og min familie har altid været vant til, at jeg er væk 12 timer hver dag, så på den måde oplever de ikke de store forandringer, siger Jens Sørensen, der er gift og har to børn. Hustruen arbejder også i dagligvarebranchen i Østjylland.

Ny Ejby-købmand: Jeg vader ind i folk med træsko på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce