Tirsdag formiddag åbnede Burger King restaurant nummer 43 i Danmark. Den ligger på Skovsvinget i Middelfart.

Middelfart: Tre gutter fra Middelfart Gymnasium var de første, der tirsdag formiddag kunne sætte tænderne i en Whopper, da Burger King åbnede en ny restaurant på Skovsvinget i Middelfart.

- Den er rigtig, rigtig god, sagde Mikkel Mørkholt Nielsen, som sammen med Mads Werner Jelling og Magnus Lykke Jørgensen ellers burde have været til erhvervsøkonomi.

- Vi havde set inde på Facebook, at de kørte en lille konkurrence. Man kunne komme op og sige "Whopper" ved kassen, og så fik man en gratis. Så vi tænkte: "Hvorfor ikke", fortalte Magnus Lykke Jørgensen.

Den nye restaurant er Burger King nummer 43 i landet og den 14., som selskabet King Food står bag.

32 medarbejdere er blevet ansat under ledelse af restaurantchef Tina Simonsen, som tidligere har drevet Burger King-restauranter i Røde Kro og Silkeborg, og derudover er hun også chef for kædens spisested i Kolding Syd.

Hun fortæller, at der har været rift om jobbene.

- De er ansvarsbevidste og super motiverede, fortalte Tina Simonsen, mens hendes personale var ved at gøre det sidste klar inden åbningen, som borgmester Steen Dahlstrøm (S) også deltog i.

Sundt med konkurrence

Tina Simonsen sætter pris på beliggenheden - tæt på motorvejen og med udsigt over Lillebælt - og så gør det ikke så meget, at hun også kan se over til konkurrenten McDonald's, som ligger få hundrede meter derfra.

- Det er sundt med konkurrence, for det gør, at vi skal sørge for at have en lige så høj standard som hos dem, sagde hun.

Restauranten på Skovsvinget holder åbent hver dag fra klokken 10 til 23.

  • Skovrider_Henrik_(2015)_016

    Af:

    Jeg er journalist og jourhavende på Fyens.dk.