Nu forener vinterbaderne sig

Der opstod kø for at komme i vandet, da faciliteterne for vinterbaderne i november blev åbnet på Middelfart Marina. Nu samler vinterbaderne sig i en forening. Arkivfoto

Nu forener vinterbaderne sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den overvældende interessse for at bade i koldt vand kulminerer mandag aften, hvor vinterbaderne holder stiftende generalforsamling.

Middelfart: Det bliver med andet end kun badetøj på, at vinterbaderne i Middelfart og omegn i aftes samles ved Middelfart Sejlklub på Østre Hougvej.

Formålet er at holde stiftende generalforsamling i den lokale forening for vinterbadere, der har været under opsejling et stykke tid. At interessen er stor og har været det et stykke tid viser antallet af tilmeldte. 72 stk. var status mandag formiddag, og flere kommer givetvis til, idet det som sådan ikke er nødvendigt at tilmelde sig til arrangementet, der finder sted klokken 19.30-21.00.

I vedtægterne er indskrevet det enkle og ædle formål, at foreningen skal fremme interessen for vinterbadning i Middelfart og omegn. Siden at Middelfart Kommune i november satte en offentlig sauna op på marinaen har flere og flere fået lyst til at muntre sig i det kolde vand og ditto i den tilstødende sauna.

En Facebookside med indtil videre 300 medlemmer er oprettet, og åbningstiderne i saunaen er udvidet for at imødekomme efterspørgslen. Kasper Kiltang, der er konstitueret formand for den spirrende forening, glæder sig til at komme i gang.

- Vi håber at så mange som muligt møder op til generalforsamlingen, så budskabet om, at vinterbadning er noget for alle, kan sprede sig, siger han.

Nu forener vinterbaderne sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce