Nu forbedres skolevejene


Nu forbedres skolevejene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De tre millioner kroner til trafik-sikkerhed skal nu have ben at gå på

MIDDELFART: Første skridt i kommunens ambitiøse trafiksikkerhedsplan er nu klar til at blive realiseret. Politikerne i Teknik- og Ejendomsudvalget sagde forleden god for at bruge de tre millioner kroner, der er afsat på årets budget til trafiksikkerhedsprojekter.

Pengene skal bruges på at forbedre skolevejene flere steder i kommunen: Der skal laves cykelsti til Nørre Aaby Skole, cykelsti til Hyllehøjskolen, og så skal skolevejen forbedres på anden vis ved Middelfartvej ved Aulby Skole, Middelfartvej i Båring, på Nørregade ved kirken i Ejby, Rugårdsvej til Brenderup og Kirkevej ved Brenderup Skole.

- Vi har set på de steder, hvor der var de største trafiksikkerhedsmæssige problemer ifølge vores trafiksikkerhedsundersøgelse. Derudover arbejdes der uafhængigt heraf på en løsning af problemerne ved Østre Skole i Middelfart, ligesom der for nylig er gjort en del ved Vestre Skole, siger Niels Bebe (V), formand for Teknik- og Ejendomsudvalget.

De syv nævnte projekterskulle ifølge Niels Bebe (V), formand for Teknik- og Ejendomsudvalget kunne klares for tre millioner kroner.

Nøjagtig hvordan er det dog for tidligt at sige endnu, forklarer sagsbehandler Lotte Mogensen:

- Det går vi først i gang med, når pengene er frigivet.

Brug for flere penge

Byrådet vedtog før sommerferien en trafiksikkerhedsplan, hvor målet er at reducere antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken med 40 procent inden 2012. Niels Bebe håber, at byrådskollegerne vil være med til at sætte handling bag ordene.

- Jeg håber, at vi får afsat midler til det i budgettet for 2009, siger han.

I første omgang kan skoleleverne glæde sig over, at planen er at få forbedret trafiksikkerheden ved skolene inden årets udgang.

Nu forbedres skolevejene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce