Nordvestfynsk støtte til Sydøstasien


Nordvestfynsk støtte til Sydøstasien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NORDVESTFYN: Omkring 75.000 kroner bliver det til, når Middelfart, Ejby og Nørre Aaby Kommuner samlet støtter ofrene for flodbølgen i Sydøstasien med to kroner pr. indbygger.

- Det er indstillingen til økonomiudvalgene, siger Ejbys borgmester Claus Hansen (V) efter et fælles møde i går for borgmestrene i de tre kommuner, som skal sammenlægges til én.

Men allerede tirsdag aften måtte Claus Hansen ved den traditionelle nytårskoncert i Ejby Hallen mærke dirigent Børge Wagners øjne i nakken. Aftenen forinden var der nemlig nytårskoncert i Haarby, hvor det samtidig blev meddelt, at der herfra var støtte til ofrene.

Kommunernes Landsforening mener, det som udgangspunkt er en statslig opgave at yde humanitær hjælp i anledning af katastrofer. Det er dog fast antaget i praksis, at kommuner uanset det nævnte udgangspunkt ikke er afskåret fra at yde en i forhold til kommunens budget begrænset eller bagatelagtig rent humanitær hjælp i sådanne tilfælde. Det er forudsat, at hjælpen ikke i øvrigt ledsages af udenrigspolitiske udtalelser eller tilkendegivelser. Noget bestemt maksimum for hjælpens størrelse kan ikke angives. For i videst muligt omfang at sikre, at hjælpen anvendes til det forudsatte formål, er den mest tilrådelige fremgangsmåde, at hjælpen ydes eller kanaliseres gennem en hjælpeorganisation.

Nordvestfynsk støtte til Sydøstasien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce