Nordvestfyn ramt af ny indbrudsbølge


Nordvestfyn ramt af ny indbrudsbølge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiets døgnrapport melder travlhed blandt de kriminelle. Aktiviteten har resulteret i en stribe indbrud

Nordvestfyn: Der er stort set ikke et hjørne af kommunen, der er gået fri af indbrud den seneste uge.

Politiets døgnrapport melder om en land række, som har fundet sted i alt fra offentlige bygninger til sommerhuse.

Natten til fredag - klokken 2.26 - gik det ud over Produktionsskolen i Skrillinge.

Her er en dør til et kontor brudt op, men der var tilsyneladende ikke stjålet noget. På trods af, at der stod nye bærbare pc'ere i lokalet.

Tidligt søndag morgen, kokken 4.48, blev røgkanon og alarmer aktiveret i cafeteriaet på rastepladsen Lillebælt Nord. Men da en vægte rankom til stedet, var der ingen spor af gerningsmanden.

Fra onsdag til fredag har der været indbrud i en villa på Færgegårdsvej i Strib. Et badeværelsesvindue blev brudt op, men intet var tilsyneladende stjålet.

I samme tidsrum gik det ud over en villa på Samsøvej i Båring. Her blev en terrassedør brudt op, og der blev stjålet kontanter og lidt smykker.

Fredag var ukendte gerningsmænd også forbi en villa på Kongeløkken i Nørre Aaby. Her blev et soveværelsesvindue brudt op med et koben og en tablet, nogle smykker og en computertaske stjålet.

I både Strib og Båring slap tyven også af sted med smykker, da der lørdag var indbrud på henholdsvis Carl Nielsens Vej og Æbeløvej.

På Kogagervej i Korsbjerg har ejerne endnu ikke fået overblik over, hvad der mangler. Men her er huset i løbet af weekenden blevet gennemrodet.

På Bøgevangsvej i Asperup gik det også ud over et fritidshus. Herfra blev der i løbet af lørdagen stjålet et Piet Hein aspisebord og seks stole.

Fra sommerhusområdet ved Vejlby Fed har politiet også fået en anmeldelse. Her har der fra onsdag til lørdag været indbrud i to udhuse. Men intet er tilsyneladende stjålet.

På Engvanget i Ejby var der tale om tyveri og ikke indbrud, da der mellem torsdag og lørdag er blevet stjålet tre punge fra en skuffe i natbord. Med en smule kontanter og forskellige personlige papirer.

Nordvestfyn ramt af ny indbrudsbølge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce