Med fokus på at servicere virksomheder, skoleelever og familier med enkel og velsmagende mad er mad-fabrikken i Middelfart åbnet.

Middelfart: Tilhængere af icebergsalat skal ikke kalkulere med at få deres lyst i den retning stimuleret ved at lægge vejen forbi mad-fabrikken.dk, der netop er åbnet i erhvervshuset på Fynsvej 60 i Middelfart.

- Der er så mange andre salater, der har en mere fyldig smag, og som giver bedre mening at bruge, lyder vurderingen fra de to indehavere, Kamilla Lind og Louise Thuesen.

Konceptet er at tilbyde enkel og velsmagende mad på et fundament af sæsonbestemte og gerne lokale råvarer. Målgruppen er områdets virksomheder, skoleelever og familier, der til rimelige penge ønsker nem aftensmad.

Der er levering ud af huset til virksomheder og skoler. Østre Skole og Fænøsund Friskole er allerede optaget på kundelisten. For at skaffe nemmere adgang etableres der snart ni parkeringspladser foran forretningen. Som udgangspunkt skal man afgive bestilling på www.mad-fabrikken.dk for så siden selv at hente maden. Dog er der udbringning til virksomheder og skoler.

Kamilla Lind og Louise Thuesen har taget hul på en travl tid. Med åbningstider fra klokken 6.30 til klokken 17.00 sniger arbejdstiden sig et pænt stykke over de 37 timer. Planen er, at dagen sluttes af med at sælge de aftensmåltider, som bare skal varmes. Torsdag skal menuen på pasta og kødsovs, hvoraf omkring halvdelen af ingredienserne var grøntsager.

Veninderne anfører, at de formår at at holde et lavt prisniveau, fordi de har sans for at købe fornuftigt ind og ikke mindst, at de slutteligt evner at få brugt de fleste råvarer på en eller anden måde.

I efteråret var planen, at de to ville åbne restaurant i Middelfart, og blandt andet forsøgte de at skaffe pengene gennem en indsamling på nettet. Slutteligt fik de ikke den kapital, der skulle til, og nu er de så at sige gået over til plan b.

- Man ikke sige, at vi er skuffede. Det er en fantastisk mulighed, vi har fået i lokalerne her, siger de og peger på den centrale placering og en husleje, der er noget mere lempelig, end hvis de havde slået sig ned inde i byen.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
4
Veninder samler ind: Vil åbne Middelfart-café med lokal islæt

Veninder samler ind: Vil åbne Middelfart-café med lokal islæt