Fyens Stiftstidende i Middelfart og Melfar Posten har fået ny journalistpraktikant. Sebastian Stave Sjöberg skal være på redaktionen i et halvt år.

Middelfart: Der er kommet en ny journalistspire til Middelfart. 26-årige Sebastian Stave Sjöberg skal skrive til Fyens Stiftstidende og Melfar Posten frem til februar næste år. Han afløser Amalie Holmgaard Mersh.

Sebastian Sjöberg er født og opvokset i den lille by Uvelse tæt ved Hillerød, hvor han har gået i skole og på gymnasium. Siden har han boet i København, hvor han har læst en bachelor i dansk, inden han flyttede til Aarhus for at læse på Journalisthøjskolen. Inden sin nuværende praktik på Fyens Stiftstidende har han været i et seks måneders praktikforløb på Djøfbladet.

Vil møde Middelfarts borgere

Sebastian Sjöberg har brede interesser: Kultur, politik, erhverv og iværksætteri, og så kan han lide generelt at holde sig orienteret om, hvad der sker i samfundet, hvad enten det er ude i verden eller helt lokalt.

Øverst på hans journalistiske ønskeseddel er netop at kunne gøre folk klogere på, hvad der sker i verden omkring dem. At komme ud i virkeligheden og dække de nyheder, som folk synes er vigtige at få sat fokus på.

Og først og fremmest ser Sebastian Sjöberg nu frem til at møde så mange middelfartere som muligt.