Natudsalg varmede i byen


Natudsalg varmede i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART:Med blå aftenhimmel og lune temperaturer kunne butikkerne i Middelfart kunne næppe ønske sig bedre vilkår for torsdagens natudsalg.

Sådan lyder vurderingen fra handelschef Hanne Grønberg dagen efter en travl aften, hvor tusindvis af mennesker og handlende fik byen til at summe af liv.

- Vejret betyder alt. Efter en sommer, hvor folk har siddet indendøre, er det superheldigt, at vejret er til at trave gennem byen og drikke fadøl på torvet, når vi holder Open by Night, siger Hanne Grønberg.

Styrket image

Hun har fået positive tilbagemeldinger fra byens butikker. Men det er ikke alene på omsætningen succesen måles.

- Sådan en aften, hvor byen er fuld af folk og aktiviteter er ikke nødvendigvis tidspunktet, man vælger til at power-shopping. Men for Middelfarts handelsliv drejer det sig i høj grad om at styrke byens image som en god og hyggelig handelsby. Og det lykkes bedst med arrangementer som natudsalget og eksempelvis julemarkedet. Her får alle - både middelfartere og turister - lejlighed til at opleve, hvor hyggelig en købstad, Middelfart er, mener Hanne Grønberg.

Hun slap i øvrigt for at bakse med at fjerne de 230 kæmpeballoner, der var hængt op i byen torsdag aften.

- Jeg havde regnet med, at der ventede mig et stort arbejde med at fjerne slatne balloner fredag morgen. Men de var væk alle sammen. Der var vist en masse børn, der fik sig en ballon torsdag aften, og det er fint, at de fik glæde af ballonerne, siger Hanne Grønberg.

Natudsalg varmede i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce