Spejderkorps inviterer til overnatning i det fri lørdag.

Strib: "Sov ude" hedder et nyt initiativ fra Det Danske Spejderkorps. Det er en landsdækkende mærkedag, der sætter fokus på de små og store oplevelser, som friluftslivet, naturen og mørket tilbyder, og den lokale trop er med.

1. Strib Gruppe lægger således græsplæne til "Sov ude" for alle, der kunne tænke sig at være med til hygge, madlavning, aktiviteter, afslapning og en nat med månen og stjernerne som natlampe - uanset, om man er spejder eller ej. Det foregår 20. maj ved spejderhytten på Røjlemosevej 124.

Hytten er åben fra klokken 17.  Så snart bålet og grillen er klar, kan man tilberede medbragt mad. Der vil være mulighed for at overnatte i folks egen hjemmelavede bivuak - spejderne låner materialer og know-how ud.

Når mørket falder på, vil der være lidt underholdning og en løgnehistorie eller to. Man slutter klokken 9.30 om søndagen efter morgenmad.

Det koster 20 kroner at deltage. Alle må altså være med. Tilmelding: Gruppeleder Flemming Schou Christensen, mail: flemmail@yahoo.dk. /EXP