Narko-ring under optrevling


Narko-ring under optrevling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv mænd anholdt for narkohandel efter razzia i Middelfart-området. Politiet fandt narko og skarpladte våben

En større narkosag er under opsejling på Nordvestfyn. Fyns Politi slog i al hemmelighed til i torsdags mod flere adresser i Middelfart-området i bestræbelserne på at optrevle en narkoring med mange involverede.

Syv mænd blev anholdt, og fire blev varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør. De er alle sigtet for handel med narkotika, men hvad sigtelsen præcist lyder på, eller hvilken form for narkotika der er tale om, vil politiet endnu ikke oplyse af hensyn til den videre efterforskning.

Vicepoliti-inspektør Kirsten Fischer, der er leder af Fyns Politis afdeling for organiseret kriminalitet, oplyser dog, at politiet fandt narkotika under torsdagens ransagninger.

- Jeg kan ikke sige, hvilke kvantum af narkotika det drejer sig om. Dér skal vi lidt længere hen i efterforskningen, siger Kirsten Fischer.

Ud over narko fandt politiet også fire skarpladte pistoler med ekstra magasiner hos de anholdte.

De fire, der blev varetægtsfængslet, er tre mænd på 23, 24 og 44 år, der alle blev fængslet i fire uger, samt en 47-årig mand, der blev fængslet i to uger.

De resterende tre anholdte blev løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.

Fire andre mænd sidder i forvejen fængslet i sagskomplekset - en enkelt af dem er fra Odense, de øvrige er alle fra det vestfynske område.

- Alene antallet af involverede siger noget om sagens omfang. Når man ser det i forhold til den geografiske afgrænsning, er det en sag, der har stor betydning for nærområdet, siger Kirsten Fischer, der ikke vil udelukke yderligere anholdelser i sagen.

Fundet af de fire skarpladte pistoler mere end antyder, at der er tale om en alvorlig sag. De involverede er da heller ikke begyndere, understreger Kirsten Fischer.

- De er ikke unge 17-årige, der har rodet sig ud i noget dumt. De her folk er ikke uprøvede, men det vi i politiet kalder "gamle kendinge". De ved, hvad de har med at gøre, og de gør det udelukkende for at tjene penge, siger hun.

Narko-ring under optrevling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce