Nabo har vokseværk: Et spadestik nærmere en ny spejderhytte

Borgmester Johannes Lundsfryd Jensen (S) mødte op for at tage det første spadetik til FDF'ernes nye spejderhytte. Foto: Mia Harm Madsen

Nabo har vokseværk: Et spadestik nærmere en ny spejderhytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FDF’erne i Middelfart får snart en sprit ny spejderhytte på Værkstedsvej. De måtte forlade den gamle for at give plads til en nabo, der har vokseværk.

Middelfart: Fredag eftermiddag blev FDF’ernes nye spejderhytte et spadestik tættere på at blive færdig, da borgmester Johannes Lundsfryd (S) skød byggeprojektet i gang iført gummistøvler og skinnende spade.
Et lille stykke skov var blevet ryddet på Værkstedsvej, og inden længe vil dette blive forvandlet til en byggeplads.
 
Den nuværende hytte på Fynsvej har omkring 40 år på bagen, men der er ikke derfor, det skal erstattes af et spritnyt.
Transportvirksomheden K.V. Markussen, der er nabo til den nuværende hytte, har brug for at udvide, og enten skulle de i enighed med spejderne overtage jorden, hvorpå hytten ligger, eller også ville de skulle flytte hele virksomheden. Måske ud af kommunen endda, og det var man ikke interesserede i på rådhuset. Derfor fandt man frem til denne løsning, som tegner til at blive god for alle parter.
 
Når sommerferien er overstået vil FDF’erne nemlig kunne åbne døren til deres nye træhytte på 149 kvadratmeter, der skal huse depotrum til alt deres grej, et køkken og en sal. Derudover skal den nuværende bålhytte på Fynsvej flyttes med til Værkstedsvej.
 
Det er selvfølgelig længe at undvære en hytte, og da specielt på denne tid af året, men den nye nabo på Værkstedsvej, børnehaven Naturhaven , låner gerne deres togvogn med tilhørende brændeovn ud til spejderne så længe.
 
Det bliver Middelfart Kommune, der står for opførelsen samt driften af den nye hytte.

Nabo har vokseværk: Et spadestik nærmere en ny spejderhytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce