Musikforening: - Vi tror, musikaftenen bliver en succes

I Brenderup Højskoles Musikforening glæder de sig til det næste arrangement - broget aften. Her ses bandet Sandstorm fra et tidligere års broget aften. Foto: Peder Fredskild

Musikforening: - Vi tror, musikaftenen bliver en succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en veloverstået intimkoncert er Brenderup Højskoles Musikforening ved at gøre klar til en musikaften af den alsidige slags.

Brenderup: Det var med både et glad publikum og en salve af flotte toner, da Brenderup Højskoles Musikforening holdt generalforsamling efterfulgt af en intimkoncert med Lasse Helner. Formanden for Brenderup Højskoles Musikforening, Max Ustrup, ser tilbage på en succesfuld aften.

- Det gik vældig fint. Flere kom bagefter og fortalte, hvor godt de synes, det havde været, og for at høre, om ikke vi kunne få ham og The Baronets til at lave en koncert igen. Det er 50 år siden, at han har været i Brenderup sidst, og han underholdt med både dansk musik, New Orleans musik og gode historier om fortiden.

Musikforeningen er nu ved at gøre klar til det næste musiske arrangement - en såkaldt broget aften.

- Der inviterer vi både lokale, nationale og internationale, hvis de har lyst. Det er delvist amatører, som kommer og spiller et enkelt nummer. Scenen er fri, og vi har tidligere haft alt fra irsk folkemusik til nepalesisk musik.

12 bands på scenen

Max Ustrup fortæller, at de har haft arrangementet 'broget aften' i mange år. Hver gang er der cirka 12 bands eller solomusikere med, og arrangementet plejer at være en stor succes.

- Vi plejer at have store problemer med at være i salen. Det er med til at få lokale kunstnere på banen, der oplever at få et publikum. Det er noget, folk kan forholde sig til, og så spiller de rigtig godt.

- Publikum kan se frem til at blive overrasket på den gode måde og få musikalske oplevelser, som de ikke troede fandtes i lokalområdet. Jeg er helt sikker på, det bliver en succes. Det er svært at spå om fremtiden, men med de reaktioner, vi har fået, bliver det en spændende aften, siger Max Ustrup.

Broget aften finder sted på Brenderup Højskole den 2. marts klokken 19. Priserne er 50 kroner for voksne og 25 kroner for unge.

Musikforening: - Vi tror, musikaftenen bliver en succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce