Musical: Velkommen på Hotel California

Øvning i liggende, siddende og stående positioner. Privatfoto

Musical: Velkommen på Hotel California

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelbart Ungdomsskole opfører musical i Multisalen på Vestre Skole.

Middelfart: Med det musikalske omdrejningspunktet solidt plantet i rå og rendyrket rock blænder de unge musikere, sangere, skuespillere og dansere under ledelse af kapelmester Lars Andresen og koreograf Line Friis Pedersen op for "Hotel California" - en dagsaktuel musical med manuskript af instruktør Carsten Friis og hans medforfatter Troels Qvist Andersen.

Sådan skriver Middelfart Ungdomsskole i en pressemeddelelse forud for opførelsen i Vestre Skoles Multisal tirsdag 6.-fredag 9. marts klokken 19.30 og lørdag 10. marts klokken 15.

Der må rockes, der må rulles i Hotel California.
Der må rockes, der må rulles i Hotel California.

Crazykomik

Med crazykomik som primært virkemiddel sætter Middelfart Ungdomsskole fokus på en trend i tiden: nemlig fascinationen af det okkulte univers og reality TV shows, som for eksempel "Robinson" og "Paradise".

- Nutidens unge nærer p.g.a. den stadigt mere påtrængende krigstrussel og diverse miljøkatastrofer i vor umiddelbare nærhed stor interesse for døden og evigt gyldige spørgsmål som: Hvad der sker efter døden? Hvor går vi hen? Hvad har vi gjort os fortjent til? Hvad siger karmaloven? Er der retfærdighed til? Ses vi i Himlen eller i Helvede? "Hotel California" tager disse og mange andre eksistentielle spørgsmål under kærlig humoristisk behandling, skriver Middelfart Ungomsskole.

Jomfru Maria bestyrer

Handlingen udspiller sig i en gigantisk kosmisk ventesal "Hotel California", der bestyres af Jomfru Maria. Hotellet er beliggende i en hinsidig zone udenfor tid og rum. Som gæst på "Hotel California" får man ved check in nulstillet den karma, man har ophobet gennem livet, og tildeles derved en absolut sidste chance for i løbet af en uges hotelophold at vise sig som et godt menneske og dermed gøre sig fortjent til at komme i Himlen. Et dommerpanel bestående af Jomfru Maria, Mother Theresa og Gud afgør testens udfald.

Publikum kan glæde sig til at høre sange fra dengang både far og farfar var ung, som f.eks. The Monkeys' "I'm a believer", Mamas & Papas' "California Dreaming" og selvfølgelig The Eagles' "Hotel California". /EXP

Musical: Velkommen på Hotel California

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce