Middelfart: Centerrådet lover, at der bliver mulighed for at gøre adskillige gode handler, når det lørdag den 20. maj klokken 11-15 inviterer til det årlige loppemarked på Ældrecenter Skovgade.

- Centerrådet, der alene består af frivillige, har i årets løb indsamlet rigtig mange, spændende ting, som sælges til favorable priser. Og indtægterne fra loppemarkedet går ubeskåret til at lave arrangementer, udflugter og andre ting til gavn og glæde for centrets beboere og gæster. Så kom og gør en god handel og se samtidig vores flotte klimahave, hvor der er tændt op i grillen, lyder opfordringen fra centerrådets næstformand Irma Greve.

Klimahaven i Skovgade, der er etableret på den tidligere parkeringsplads i bebyggelsen, er nu ved at være plantet til, oplyses det videre:

- Og vi glæder os meget til det bliver lunere i vejret, så beboere og gæster kan komme ud og nyde den smukke have, siger Irma Greve og påpeger, at orangeriet, der kan opvarmes, kan benyttes året rundt.

- Haven er åben for alle, og skulle der være nogen, som kunne tænke sig at være med til at holde haven, har vi stadig brug for frivillige, slutter hun.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.