Motorcyklist dræbt ved Båring Bakke

Motorcyklen kørte ind i bilens venstre side ved forhjulet.
Foto: Jan Bonde

Motorcyklist dræbt ved Båring Bakke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årig bilist overholdt ikke sin vigepligt, da han i går morges kørte ud foran 33-årig motorcyklist på Middelfartvej

BÅRING: Den 33-årige motorcyklist Martin Sørensen fra Nørre Aaby mistede i går morges livet i en trafikulykke ved Båring Bakke. Manden var på vej ad Middelfartvej i østlig retning, da han kørte ind i siden på en bil, som kom kørende ud fra indkørslen til en ejendom på Middelfartvej 104.

Selv om en tilfældigt forbipasserende politimand straks ydede førstehjælp, og Falck også var hurtigt fremme ved ulykkesstedet, lykkedes det ikke at genoplive manden, som var dræbt på stedet.

Fyns Politi fik en anmeldelse om ulykken over alarmcentralen klokken 06.51 og sendte en patrulje fra Odense, da beredskabet i Middelfart først møder ind klokken otte. Falck rykkede ud med en ambulance og en lægeambulance.

Bilist slap uskadt

Ifølge vagtchefen ved Fyns Politi, Per Sterobo, slap den 22-årige bilist uskadt fra den dramatiske hændelse.

- Selvfølgelig er manden dybt chokeret, men han fik ingen alvorlige fysiske skader ved sammenstødet, siger Per Sterobo.

Vagtchefen oplyser desuden, at der ikke er noget, som tyder på, at føreren af den hvide Opel Astra var påvirket af alkohol.

- Chaufføren blev alkohol-testet på stedet, og resultatet viste nul, fortæller Per Sterobo.

Men bilisten kan alligevel se frem til en sigtelse for uagtsomt mandrab, da han ikke overholdt sin ubetingede vigepligt. Straframmen er op til seks års fængsel.

Kørte ikke stærkt

Motorcyklisten fløj af sin Yamaha FZR 600 og landede længere henne ad vejen, da han ramte bilen ved dens venstre forhjul. Politiets teknikere arbejdede i går på at finde ud af, hvor stærkt motorcyklen har kørt på uheldstidspunktet.

- Men der er ikke umiddelbart noget, som peger på, at han har kørt med en usædvanlig høj fart, da bilen kører ud foran ham, oplyser Per Sterobo.

Motorcyklist dræbt ved Båring Bakke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce