Motionscentre solgt til ansat


Motionscentre solgt til ansat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART:Topform Motionscenter på Sjællandsvej i Middelfart er sammen med Topforms Center i Fredericia blevet solgt til den hidtidige centerchef, Michael Hansen, der sammen med Jørgen Linnet vil føre centrene videre som hidtil.

Hermed er der sat et effektivt punktum på de rygter, der de seneste par måneder har verseret i motionskredse - at centrene skulle lukkes eller sælges.

Ingen dramatik

Hidtil har Amatzia Korén afvist rygterne, men med salget er der igen kommet skred i snakken.

- Der er dog intet dramatisk i overtagelsen. Amatzia Korén har blot ønsket at trække sig tilbage, og vi har haft lyst til at blive selvstændige, forsikrer Michael Hansen, der skal stå for den daglige drift, mens Jørgen Linnet beholder sit job som edb-ansvarlig på Dandy, samtidig med han skal stå for økonomien.

Michael Hansen har de seneste fire år fungeret som centerchef for Topforms afdeling i Fredericia.

For knap to måneder siden blev han hentet til Middelfart, for også at lede afdelingen her.

- Ret hurtigt blev vi enige om, at jeg skulle overtage forretningen. Jeg var her jo alligevel altid, siger Michael hansen.

Motionsfreak

Amatzia Korén har siden 1997 drevet Topform Motionscenter i Middelfart, og i 2000 kom så afdelingen i Fredericia til.

- Centrene går rigtig godt. Vores omsætning er på cirka fire millioner om året, I sommerferietiden har vi i gennemsnit haft over 1000 kunder, mens vi om vinteren har 1200 i gennemsnit fordelt på begge centre, fortæller Michael Hansen, der er en garvet mand på motionssiden.

Han er motionsfreak. Er en ihærdig gymnast og har blandt andet været med på Ollerup Gymnastikhøjskoles elitehold, før han blev uddannet instruktør i det daværende Form og Figur.

Han har desuden haft eget motionscenter i Fåborg inden Amatzia Korén hentede ham til Topform Motionscenter.

Motionscentre solgt til ansat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce