Motionister må gennem røg for at træne


Motionister må gennem røg for at træne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SURT: Borde ved indgangen giver rygende motionister mulighed for socialt samvær, men det generer andre

MIDDELFART: Nogle motionister i Middelfart Motionscenter føler sig generet af, at der ved centrets indgang er indrettet borde, som giver mulighed for rygere til at slappe af med en cigaret.

Her kan brugerne af motionscentret dyrke socialt samvær med en smøg i munden, men det falder bestemt ikke i alles smag.

- Man står jo heller ikke og frister "Fedtmuleholdet" med kager, når det er på vej til og fra et i øvrigt meget velfungerende motionscenter, siger en af de brugere, John Jørgensen, som føler sig generet af rygerne.

Han oplyser, at man har forelagt problemet for centrets indehaver, Rasmus Jørgensen, men at der ikke derefter er sket noget.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at for eksempel personer, der kæmper for at ændre livsstil og slippe tobakken, skal støde ind i røg netop sådan et sted for slet ikke at tale om de motionister, som slet ikke kan tåle røg. Det burde være en helt naturlig ting, at man netop sådan et sted gjorde alt tænkeligt muligt for at slippe helt for røggener, siger John Jørgensen.

Rasmus Jørgensen, der har lejet sit motionscenter ind i Lillebæltshallen, siger, at motionscentret også er ramme om socialt samvær. Det gælder også for rygende motionister.

- I selve motionscentret må der selvfølgelig ikke ryges. Det er derfor vi har borde sat op lige udenfor, så de, der vil ryge, også har en mulighed for det. Jeg har netop lagt vægt på, at der er den mulighed, så motion ikke bare er noget man går ind til ad en dør og senere ud igen. Jeg mener faktisk også, det er noget, de fleste foretrækker, siger Rasmus Jørgensen.

Han oplyser, at det har været drøftet, om der kunne indrettes et særskilt lokale til rygerne, men at der ikke er fundet en løsning.

- Jeg mener ikke, vi har plads til rådighed til sådan et lokale, siger formanden for Lillebæltshallens bestyrelse, Berthel Vad Christensen.

Han henviser til, at det er motionscentrets ansvar, at der er sat borde op til rygerne.

- Var bordene der ikke, var der vel næppe heller rygere ved indgangen, siger Berthel Vad Christensen.

Motionister må gennem røg for at træne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce