Museum Morten Korch i Brenderup valgte for første gang at holde et julemarked med rundvisning, hestevognskørsel og fortællinger om den populære forfatter.

Venneforeningen bag Museum Morten Korch i Brenderup vil meget gerne have flere fynboer til at gå på opdagelse i museet, der er fuldt dedikeret til og har flere effekter fra den folkekære forfatter.

Som noget nyt valgte museet derfor i år at holde juleåbent i søndags med mulighed for at få en rundvisning, købe årets juletræ og få sig et godt glas, hjemmelavet gløgg.

- Vi har talt om, hvad vi kan gøre for, at der kommer nogle flere gæster på museet. Og så var det jo oplagt med et arrangement her i julen, som jo er meget i Morten Korchs ånd, sagde Merethe Juul fra bestyrelsen, der henviser til, at museet normalt kun har åbent den første søndag i hver måned frem til oktober og derefter kun åbnes efter aftale med museumslederen.

Eftermiddagen startede med en gåtur for den gruppe, der var mødt frem fra start. De kunne efterfølgende varme sig med et glas gløgg i de fine omgivelser i Fyllested Mølle i Brenderup.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.