Misvisende overskrift


Misvisende overskrift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Kjeld Petersen (S) på vegne af Kultur- og Aktivitetsudvalget i Nørre Aaby Kommune

Et enigt Kultur- og Aktivitetsudvalg i Nr. Aaby Kommune finder i den grad overskriften om at "Svage ældre svigtes" i Fyens Stiftstidende mandag 3. januar fordrejende, misvisende og dermed helt ude af proportioner med virkeligheden og byggende på en mands udtalelser da:

14 ud af 15 medlemmer af Nr. Aaby Kommunalbestyrelse bakker op om den indstilling, som KA-udvalget er kommet med omkring kriterier for bevilling af nødkald til ældre som hjælpemiddel (jvf. kommunalbestyrelsesmødet onsdag d. 22. december 2004).

Kriterier en samlet kommunalbestyrelse i 2002 har vedtaget herunder Niels Bebe, da der på daværende tidspunkt var en tendens til at nødkaldssystemet ikke altid blev brugt efter hensigten.

Ældre Klagerådet har ikke modtaget klager fra borgere eller pårørende omkring de vedtagne kriterier.

Visitation til nødkald foretages af en ergoterapeut (der er inden for ældreområdets myndighedsafsnit) på baggrund af de opstillede kriterier.

Medarbejdere og ledelse på ældreområdet laver et flot og seriøst arbejde, som dog både Fyens Stiftstidende og Niels Bebe sætter unødig mistillid til.

Samme Niels Bebe refererer i avisartiklen til en episode, der er 3-4 år gammel - altså en hændelse, som er sket på et tidspunkt, hvor Niels Bebe i øvrigt selv var formand for KA-udvalget og som det nuværende udvalg ikke er bekendt med.

Niels Bebes ønsker om at nødkald skal gives til alle ældre der er utrygge, er i strid med Servicelovens § 97.

At Nr. Aaby Kommune bevilger nødkald efter præcis samme kriterier som Middelfart Kommune.

Fyens Stiftstidende præciserer, at overskriften til omtalte artikel var en anden end anført i læserbrevet. Overskriften "Kritik:Svage ældre svigtes" konstaterer i sin ordlyd alene indholdet af den rejste kritik.

Misvisende overskrift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce