Millionernes holdeplads - det er her!

Vicki Kristiansen fra Strøgkiosken i Brenderup har to gange udklækket en lottomillionær. Her hænger hun skiltet op med den seneste gevinst. For halvandet år siden havde hun en vinder med 7,6 millioner i gevinst.
Foto: Yilmaz Polat

Millionernes holdeplads - det er her!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en kupon til 3,3 millioner kroner købt i Brenderup er der nu vundet 52,2 millioner kroner i Middelfart Kommune på mindre end to år.

Nordvestfyn: Har du husket at spillo lotto i denne uge?

Ja, det er ikke fordi, disse spalter skal forvandles til en reklamesøjle for Danske Spil, men når man nu bor et sted, hvor spørgsmålet efterhånden ikke er, om man vinder, men HVORNÅR og HVOR MEGET, så er det vel relevant nok at stille netop det spørgsmål.

I går var der i hvert fald masser af snak på Stationsvej i Brenderup. Her ligger Strøgkiosken, hvor indehaver Vicki Kristiansen kunne glæde sig over at have solgt en fem-ugers kupon, der i weekenden gav en gevinst på 3,3 millioner kroner.

Og det er ikke uvant for Vicki Kristiansen at være lykkens pamfililus. For halvandet år siden blev der vundet 7,6 millioner kroner samme sted.

Og når man dertil lægger de to million-kuponer fra Ejby Boghandel siden august, så har man måske fundet frem til "lykkens epi-center".

- Jeg har ikke noget statistik på det, men det er helt utroligt. Området var "Danmarks heldigste plet" i 2009, og det ser jo ud som om, det fortsætter også i 2010, siger Karen Minke, der er informationsmedarbejder hos Danske Spil.
Sten Bertelsen fra Ejby Boghandel, da december-kuponen var udtrukket.
Sten Bertelsen fra Ejby Boghandel, da december-kuponen var udtrukket.
Foto: Yilmaz Polat

Del af stor kage

Vinderen af de 3,3 millioner kroner havde i skrivende stund endnu ikke meldt sig på banen.

Når det sker, får vedkommende sin del af en vinder-kage på i alt 52,2 millioner kroner vundet i Middelfart-området på mindre end to år.

Og det er nærmest at betragte som en statistisk umulighed.

- Det er et rigtigt godt område, det her. Så meget kan vi sige, lød det i går fra Vicki Kristiansen i Strøgkiosken.

"Silkesognet"

På den modsatte side af gaden ligger den gamle stationsbygning, hvor lokalarkivet nu holder til. Her bliver der måske brug for at opdatere og omdøbe hele kommunen til det navn, som hang ved Brenderup i "gamle dage". Dengang var stedet kendt som "Silkesognet", fordi folk blev rige på blandt andet frugtavl.

Nu om stunder er det tal-kombinationer, der tæller godt i regnskabet.

Og her - for enden af regnbuen - må vi blot spørge os selv: Hvem bliver de næste, der skal have besøg af formue-rådgiverne fra Danske Spil?

Millionernes holdeplads - det er her!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce