Middelfarterne flyttede udendørs


Middelfarterne flyttede udendørs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: Citychef Hanne Grønberg har de seneste dage bedt til, at vejret skulle blive solrigt i går. Og hendes bønner blev hørt.

Fra midt på formiddagen var hun sammen med bestyrelsesmedlemmer af handelsstandsforeningen beskæftiget med at blæse kæmpeballoner op til at pynte gader og stræder til natudsalget.

Hun havde regnet med, at det stykke arbejde var færdigt til kl. 12, men de sidste balloner drillede så meget, at det var en forpustet citychef, der kunne bringe de sidste ud kl. 14, netop som udsalgskunderne kom til byen.

Da var der fordelt 37 hektoliter helium i 230 gule, orange og røde kæmpeballoner på mellem 60 og 100 cm i diameter samt et ukendt antal blå og røde delfiner.

Ballonerne bliver taget ned fra lygtepælene i dag. De måtte af hensyn til luftfarts-trafikken ikke slippes løs.

- Det er lidt ærgerligt, at den helium, vi fylder dem med ikke kan holde ret længe, for ellers kunne børnehaverne jo have haft glæde af dem, siger Hanne Grønberg.

Det blev en af de gode dage i går i mere end en forstand. De første solstrejf fik folk til at glemme den ellers kølige sommer, smide overfrakken og nyde udendørslivet.

Alt hvad der kunne flyttes ud af varer og udskænkning blev flyttet udendørs.

Gadehandlere indtog fortovene gennem gaderne, der var musik flere steder, og det var alt sammen med til at give byen lidt af den sydlandske stemning, vi har sukket efter.

Så gjorde det ikke så meget, at nogle forvildede turister undrede sig over, at byen var lukket hele formiddagen.

Forhåbentlig blev de og fik det hele med.

Middelfarterne flyttede udendørs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce