Middelfartdreng nomineret til kammeratskabspris

Sebastian Boldt Ernst er indstillet til Fynske Bank Kammeratskabsprisen. Pr-foto

Middelfartdreng nomineret til kammeratskabspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv unge er nomineret til Fynske Bank Kammeratskabsprisen. En af dem er Sebastian Boldt Ernst fra Middelfart.

Middelfart: Sebastian Boldt Ernst, der er 14 år og spiller fodbold i MK&BK Fodbold er som en af syv unge nomineret til Fynske Bank Kammeratskabsprisen.

Sebastian Boldt Ernst er, skriver Fynske Bank i en pressemeddelelse, vellidt af både yngre og ældre spillere, som alle kender ham som en frisk fyr, der skaber god stemning på banen og i omklædningsrummet, og det de egenskaber, der gjorde, at han blev indstillet til prisen. Sebastian Boldt Ernst har spillet fodbold siden han var helt lille, og det betyder meget for ham at være en del af MG & BK i Middelfart. I klubben er han en dygtig højre back, der tager sin træning seriøst, men det der betyder mest for ham, er at være sammen med hans holdkammerater, som i dag også er hans venner. - Vi har et mega godt sammenhold på holdet, og det betyder meget for mig, for fodbold fylder rigtig meget i min hverdag. Jeg træner tre gange om ugen og spiller kamp i weekenden, så det er dejligt at kunne bruge tiden sammen med holdkammeraterne, som i dag også er mine venner, siger Sebastian Boldt Ernst. Og selvom der er god stemning under træningen, så er det især i omklædningsrummet, at Sebastian Boldt Ernst mærker den gode stemning. Her er der tid til at lave sjov med hinanden, høre musik og hygge.

De syv nominerede er fundet blandt 99 indstillinger. Indstillinger, som kommer fra holdkammerater, trænere eller lignende.

Prisen på 25.000 kroner uddeles ved Fynske Bank Sportslørdag 20. januar i Odense Idrætshal. /EXP

Middelfartdreng nomineret til kammeratskabspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce