Middelfart skal på vægten

Middelfart skal på vægten, som led i en holdkonkurrence om at tabe flest kilo på otte uger. Privatfoto

Middelfart skal på vægten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For første gang skal Middelfart "På vægten". Hold skal dyste om at tabe flest kilo og dermed opnå det største vægttab på otte uger.

Middelfart: Hold på tre-fem personer skal i det nye år dyste imod hinanden om at tabe nogle af de kilo, som er lagt på i den søde juletid.

Sammen med Craft Sportswear, Fit&Sund og proaktiv fysioterapi samt lokale aktører får deltagerne i otte uger mulighed for at prøve forskellig slags træning og få inspiration til en sundere hverdag.

- Vi vil gerne hjælpe folk i gang med at lægge deres vaner om og komme i bedre form. Det skal helst både være sjovt og samtidig give deltagerne en masse god inspiration til en ny sund livsstil, fortæller Mette Paludan, som er arrangør af "På vægten".

Digitalvægt til alle hold

6. januar skal alle deltagerne en tur på vægten for at få målt startvægten. For at alle har en lige chance for at vinde, begynder alle holdene med et indekstal på 100, og alle vægttab vil blive fratrukket procentvis i indekstallet. På den måde er der ingen andre end én selv, der kender kilo-tallet. Det hold, som efter de otte uger har det laveste indekstal, vinder konkurrencen.

Hvert hold får en digitalvægt, som skal anvendes til at indberette deltagernes vægt hver uge, indtil de 2. marts skal til kontrolvejning igen. Ved at stille op som et hold sammen med venner, familie eller kolleger hjælpes man ad med at holde hinanden til ilden.

-Det gør det lidt sjovere og mere motiverende, når man er flere sammen. Det er ikke så nemt at pjække, når man skal stå til ansvar overfor resten af holdet, mener Mette Paludan.

Sidste år var Horsens, Vejle, Hedensted og Skanderborg med i kampen om at tabe flest kilo. Der deltog 144 hold, som tilsammen tabte sig 4.223 kg på de otte uger. Det svarer til, at hvert hold har tabt knap 30 kg./EXP

Middelfart skal på vægten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce