Middelfart gav næsten 20.000 kroner til forældreløse børn

Middelfart sender mere end 25.524 kroner til SOS Børnebyerne. På landsplan blev det til fire milioner kroner. Foto: Lars Just

Middelfart gav næsten 20.000 kroner til forældreløse børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SOS Børnebyerne samlede på landsplan fire millioner kroner ind ved landsindsamlingen i maj måned. Mange i Middelfart gav en skilling.

Middelfart: De mange donationer fra SOS Børnebyernes landsdækkende indsamling 6. maj er nu talt op. Her blev det til 25.524 kroner i Middelfart Kommune.

På landsplan blev det til i alt fire millioner kroner til forældreløse og udsatte børn.

- Vi er meget glade for danskernes opbakning. SOS Børnebyerne vil gerne sende et stort tak til de danskere, der rev en dag ud af kalenderen for at hjælpe. Og det er fantastisk at se, hvor mange der prioriterede at støtte SOS Børnebyerne, da en af vores indsamlere bankede på døren, siger Mads Klæstrup Kristensen, direktør i SOS Børnebyerne.

At indsamlingsresultatet først er gjort op en måned efter landsindsamlingen skyldes, at SOS Børnebyerne for at spare penge samler ind anderledes end de fleste andre hjælpeorganisationer.

- SOS Børnebyerne har ikke lokale indsamlingsstationer, hvor man kan hente en tom indsamlingsbøtte og senere aflevere en fuld bøtte. Vi sender indsamlingsbøtten med posten, og indsamleren skal så selv aflevere donationen i en bank. Det er en billigere måde at arrangere en landsindsamling på, og dermed kan vi sikre, at flere penge går til de forældreløse og udsatte børn, siger han.

Pengene fra landsindsamlingen går til SOS Børnebyernes arbejde for, at flere børn kan vokse op med forældre, der passer godt på dem. I børnebyerne får udsatte og forældreløse børn en ny familie og en ny SOS-mor. Uden for børnebyerne samarbejder SOS Børnebyerne med sårbare familier for at forhindre, at fattigdom splitter familien ad og efterlader børnene alene.

Middelfart gav næsten 20.000 kroner til forældreløse børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce