Middelfart får ny plan- og byggechef

Anders Tang Kjærved bliver ny plan- og byggechef i Middelfart med virkning fra 2. januar. Privatfoto

Middelfart får ny plan- og byggechef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jørgen Knudsen, der har været ansat i Middelfart Kommune de seneste 32 år, går efterløn, og derfor får kommunen nu ny plan- og byggechef.

Middelfart: Middelfart Kommune har netop ansat en ny plan- og byggechef, der skal afløse Jørgen Knudsen, som har valgt at gå på efterløn.

Hans erstatning bliver 38-årige Anders Tang Kjærved, der kommer fra en stilling som afdelingsleder for Plan og Vej i Svendborg Kommune.

- Vi glæder os til at se Anders være med til at føre det gode arbejde videre, der bliver lavet i vores plan- og byggeafdeling. I Middelfart Kommune er en god, effektiv og præcis betjening af vores erhvervsliv højt prioriteret, og vi har blandt andet nogle af landets korteste sagsbehandlingstider på byggesager.

- Det er et arbejde, som Jørgen Knudsen, der har været i kommunen i 32 år, har stået i spidsen for. Og når Jørgen nu har valgt at gå på efterløn, er jeg glad for, at vi har tiltrukket en stærk profil som Anders Tang Kjærved til at overtage posten, siger Thorbjørn Sørensen, der er direktør i Teknik og Miljø.

Anders Tang Kjærved, der er uddannet bygningskonstruktør og derefter arkitekt fra Aalborg Universitetscenter, har tidligere været ansat som arkitekt ved C & W Arkitekter i Svendborg og har også virket som selvstændig arkitekt. I 2009 blev han ansat som byplanlægger i Assens Kommune. Efter fire år i Assens blev han teamleder i Fredericia Kommune for Erhverv og Byggeri. Herfra skiftede han til et job som afdelingsleder i Svendborg, som han nu forlader til fordel for stillingen som afdelingschef i Middelfart Kommune.Den første arbejdsdag som ny plan- og byggechef i Middelfart Kommune bliver 2. januar 2018. /EXP

Middelfart får ny plan- og byggechef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce