Middelfart-dreng slog moto-cross-eliten


Middelfart-dreng slog moto-cross-eliten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: Den ni-årige Simon Vilhelmsen fra Middelfart har på sin 50 kubikcentimeter motorcykel slået hele motocross-eliten ved et stævne i Frankrig. Master Kids 2004, som stævnet hed, kaldes også et uofficielt verdensmesterskab for børn.

Løbet blev kørt i Blénod les Pont á Mousson, som ligger lige imellem Metz og Nancy i det nordlige Frankrig. Der var kørere fra Frankrig, Tyskland, Belgien, Luxembourg, Schweiz, Sverige, Finland, Norge, Østrig, Ungarn, Bulgarien, Spanien, Italien, England, Portugal, Estland, Holland og USA.

Der var 52 kørere tilmeldt i 50cc klassen, som er den Simon kører i. I første finaleheat kom han fra start som nummer seks, men kæmpede sig op på en førsteplads, som han holdt til mål. Så skulle han vente fire timer, til det blev tid til at køre andet finaleheat. Denne gang kom han fra start som nummer to og på anden omgang kom han i spidsen. Han holdt føringen til mål og kørte glad og med den ene arm i vejret ud fra banen.

Det var en stolt dreng, der helt alene skulle på podiet i et fremmed land hvor han ikke forstod sproget overhovedet - men det tog han i strakt arm, med dannebrog i hånden. Simon Vilhelmsen fylder 10 år 31. juli, når der køres Nordisk Kids Cup, og det er klart, hvad han ønsker sig i fødselsdagsgave. Han har allerede sin egen hjemmeside, hvor hans resultater ses på www.mx-team-vilhelmsen.dk

Middelfart-dreng slog moto-cross-eliten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce