Middelfart VVS konkurs igen

- Det kan godt være, jeg har tegnet firmaet udad til, men det er ikke mig, der ejer det. Jeg har blot stillet min autorisation til rådighed og været ansat som lønmodtager, fortæller Jan Egeberg efter konkursen hos Middelfart VVS Service ApS. Arkivfoto

Middelfart VVS konkurs igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den daglige leder Jan Egeberg forklarer lukningen med manglende betalinger fra kunderne.

Middelfart: To år efter, at Middelfarts autoriserede VVS-installatør Jan Egeberg valgte at kaste håndklædet og selv begære sin daværende forretning Middelfart VVS A/S konkurs, er den gal igen. For nu er også selskabet Middelfart VVS Service ApS, der købte resterne af konkursboet i 2015 og ansatte Jan Egeberg som daglig leder, gået konkurs.

Igen sker det med Skat som største kreditor og den, som har begæret anpartselskabet konkurs.

Konkursen blev erklæret ved Skifteretten i Odense den 2. august.

Kurator Morten Elbrønd fra Focus Advokater i Odense var fredag i Middelfart for at besigtige boet på Bogensevej 11, hvor Middelfart VVS Service både som aktieselskab og senest som anpartselskab har haft værksted og lager. Han har ikke mange kommentarer til lukningen.

- Det ser ud, som om firmaet har en del penge til gode hos flere kunder, men det har også et skyldigt beløb til Skat, som det ikke har kunnet betale. Hvor stort det er, vil jeg ikke oplyse, siger Morten Elbrønd, der fortællerr, at der var to ansatte tilbage til sidst.

Lidt mere meddelsom er Jan Egeberg, da Fyens Stiftstidende fanger ham på telefonen i Spanien, hvor han er på ferie.

- Det er ikke mig, der ejer Middelfart VVS Service ApS. Jeg har hele tiden blot stillet min autorisation tilrådighed og været ansat som almindelig lønmodtager og har intet haft med regnskaberne at gøre. Men jeg er da ked af på ejernes vegne, at det er endt, som det er, siger Jan Egeberg.

Han forklarer konkursen med kunder, der ikke har betalt deres regninger.

- Det handler vel om fem større kunder, som vi har en halv million kroner til gode hos, det er rigtig ærgerligt, siger Jan Egeberg, der blev fyret kort før konkursen.

Han oplyser, at den anden medarbejder har fået sin løn, selv om firmaet mangler at betale A-skat, arbejdsmarkedsbidrag og moms.

Jan Egeberg ønsker ikke at oplyse til avisen, hvem der ejer firmaet.

Ifølge CVR-registret ejes Middelfart VVS Service ApS af Jens Bolet på Ny Møllevej i Middelfart. En søgning på internettet fortæller, at han også står bag firmaet Jens Lyn Transport.

Det er ikke lykkedes avisen at få kontakt til Jens Bolet.

Middelfart VVS konkurs igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce