Middelfart Kommune: Hvor er der sankthansfest i nærheden af mig?

Traditionen tro bliver der et væld af bål sankthans-aften i Middelfart Kommune. Arkivfoto

Middelfart Kommune: Hvor er der sankthansfest i nærheden af mig?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når heksen futtes af i aften, hvor skal du så se bål? Du får her en guide, som indeholder læsernes indsendte bålfester.

Balslev Sportsplads: Der grilles sammen fra klokken 18, hvorefter bålet tændes.

Båring: Den Rytmiske Efterskole i Båring inviterer til musik og bål. Fra klokken 17.15 spiller skolens elever op, og klokken 18.10 er der båltale med efterfølgende båltænding.

Fjelsted: Hele dagen er i festens tegn i Fjelsted, da byen fejrer sin 600-års fødselsdag. Klokken 17.30 kan man være med til at lave heksen til bålet, og klokken 18 er der spisning med helstegt pattegris, og klokken 20 tændes bålet. Det hele finder sted på Fjelsted Fælled.

Fænøsund konferencecenter: Bålet tændes klokken 21.30, men inden da er der musik og underholdning allerede fra klokken 14.

Føns: Klokken 18 er der fællesspisning af medbragt mad på skolen, og klokken 21 tændes bålet på Føns Strand. Herefter vil der være musik og underholdning på skolen.

Gelsted: Fra klokken 18 er der varme på grillen ved Holmegaarden, hvor man kan tilberede sin medbragte mad. Drikkelse, pølser og brød kan købes. I Gelsted må man i år aflyse bålet på grund af skærpede afstandskrav.

Hindsgavl Slot: Slottet disker op med en tre-retters menu i Restaurant Louise, og bålet tændes på engen ved Gl. Slot klokken 21.30.

Indslev: Tørken forhindrer et bål i Indslev, men derfor er der stadig midsommerfest. Grillen i bålhytten tændes klokken 18, og man kan tilberede sin medbragte mad der: derefter socialt samvær samt sang af midsommervisen og måske en improviseret båltale.

Kongshøj Plejehjem: Her starter festen klokken 17.

Lillebæltværftet: Klokken 21 tændes der bål.

Nørre Aaby, Tusindårslegeparken: Festen her er børnevenlig, så der der grilles fra klokken 17, og der sættes fut i bålet klokken 18.30.

Roerslev: På sportspladsen er der fællesspisning fra klokken 18. Klokken 20 holder borgmester Johannes Lundsfryd (S) båltale, hvorefter bålet tændes. Tag selv mad med til at komme på grillen. Der er snobrød og popcorn til børnene.

Ronæs: På Ronæs Camping er der bål klokken 19.

Sixtus: Du kan nyde en treretters menu og et bål på Sixtus. Maden er på bordet fra klokken 18, og bålet tændes klokken 21.30, og der vil være musik på terrassen.

Strib Havn: Klokken 19 tændes der bål.

Sønder Åby Strand: Der tændes bål klokken 21.

Teglgårdsparken: Fra klokken 19.30 kan der købes dej og laves snobrød, og Trekantbrand kommer ud med de store, røde biler, så alle nysgerrige, børn som voksne, kan få et kig og få lov at sidde i bilerne. Klokken 21.30 tændes bålet, og derefter holder borgmesteren båltale. Der kan købes drikkelse, kage og pølser.

Varbjerg Strand: Børnebål tændes klokken 18, og det store bål klokken 20. Der vil være gratis snobrødsbagning, men du skal selv tage en pind med.

Vejlby Fed Strand: Bålet tændes klokken 21. Hvis vejret tillader det, sælges der pølser og fadøl.

Middelfart Kommune: Hvor er der sankthansfest i nærheden af mig?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce