Middelfart: Efterlyser ekstremt farlig gerningsmand

Politiet efterlyser nu den 32-årige Jon Bierfreund Breum fra Middelfart. Han betegnes som ekstremt farlig og mistænkes for at have deltaget i overfald og drabsforsøg på et kærestepar på Fredericia Banegård i mandags.
Foto: politiet

Middelfart: Efterlyser ekstremt farlig gerningsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

32-årig efterlyst for drabsforsøg sættes nu også i forbindelse med et overfald i Middelfart i går, hvor tilfældig 24-årig blev hoppet på hovedet og sparket i maven.

Den 32-årige Jon Bierfreund Breum fra Middelfart, som politiet efterlyser i forbindelse med overfald og drabsforsøg på Fredericia Banegård, sættes også i forbindelse med et overfald i Middelfart i går aftes.

Jon Bierfreund Breum betegnes som ekstremt farlig, og politiet har siden mandag, hvor et kærestepar blev overfaldet på Fredericia Banegård, ledt efter ham.
 
Jon Bierfreund Breum beskrives som 187 centimeter høj, han har grønne øjne og er kraftig til muskuløs af bygning. Han er karseklippet eller skaldet.
 
Politiet indskærper, at man ikke skal forsøge at henvende sig til Jon Bierfreund Breum, hvis man ser ham, men straks ringe 112.

- Tag det stille og roligt, men hold jer væk fra ham. Det er ikke meningen, at vi vil jage en skræk i livet på folk, men vi ved, at han kan komme i situationer, hvor han kan være særdeles farlig. Og det skønner vi, at han er nu, siger Thomas Anderskov fra Fyns Politi.

Han håber, at folk i området, som kender den efterlyste, vil forstå situationens alvor og hjælpe politiet, hvis de hører fra ham.

- Også for hans egen skyld, siger Thomas Anderskov.

Han fortæller, at ofret for overfaldet på Brovejen, som den 32-årige også sættes i forbindelse med, var en tilfældig 24-årig mand. Han blev hoppet to gange på hovedet og sparket i maven.

Gerningsmanden til overfaldet blev første gang set af et vidne i Meyersgade, hvor han gik og sparkede til parkerede biler.

Vidnet bad ham ifølge Thomas Anderskov om at holde op. Det fik gerningsmanden til at spørge vidnet, om han ville stikkes med en kniv eller tie stille.
Herefter fortsatte han op ad Meyersgade og ind på Viaduktvej, hvor han ligeledes sparkede til de parkerede biler.
Da han nåede op på Brovejen, væltede han den 24-årige mand omkuld.

Har man oplysninger om, hvor den efterlyste befinder sig, skal man henvende sig til politiet på 114.

Hvis man har visuel kontakt til ham, skal man ringe 112.

Det er Sydøstjyllands Politi, der har sagen. De kan kontaktes på
7258 9996.

Kæresteparret på Fredericia Banegård blev overfaldet med knive og kødøkse. I forvejen sidder to mænd fængslet i sagen.

Middelfart: Efterlyser ekstremt farlig gerningsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce