Den årlige weekendmesse for speedway- og motocross-folket var i år samlet på én dag - og det gav trængsel i de to haller.

Middelfart: Der var trængsel i Lillebæltshallernes Hal B og C lørdag. Og det skyldtes ikke kun det triste vejr udenfor men mere, at arrangørerne af den årlige weekendmesse for speedway- og motocrossfolket denne gang havde valgt at samle begivenheden på én og samme dag.

Både i 2016 og 2017 blev messen besøgt af omkring 800 mennesker.

- Det var måske lige knap nok til en hel weekend, derfor besluttede vi i år at lægge det hele på en dag og så benytte to haller i stedet. Og det ser jo ud til at have været en fornuftig beslutning, forklarede en travl Thomas Olesen lørdag middag i Hal C. Han står bag messen sammen med sin kammerat Claus Thaysen.

Standene bød på både nye og brugte cykler, reservedele, hjelme, tøj og andet tilbehør til folk med hang til fart og tempo. Og de besøgende kom fra hele Danmark.

Allerede ved middagstid havde flere end 500 gæster lagt hver 25 kroner for at komme ind og opleve de 38 stande. At dømme efter tilstrømningen af biler på parkeringspladsen fortsatte det tal med at stige støt de næste timer.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.