Mere rock til næste år

Henrik Zederkof (i midten) er parat til at flytte Midtfyn til Middelfart. Til venstre festivalarrangør Knud Bjerre, til højre den pladsansvarlige Bent Frandsen.FOTO: HANS ØSTERGAARD

Mere rock til næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOKSEVÆRK: Fodboldens Venner har store planer efter Midtfyns krak

MIDDELFART: Om det bliver to eller tre dages festival, Rock under Broen tilbyder næste år, eller hvor den skal placeres, ved formanden for Fodboldens Venner, Henrik Zederkof ikke.

Men han brænder ligesom resten af bestyrelsen for ideen om at udvide.

Forud for Rock under Broen havde bestyrelsen en række møder med blandt andre naboerne for at få deres accept af endnu en rockkoncert om 14 dage på resterne af Midtfyns Festival. Enkelte naboer ville ikke acceptere mere musik på Lillebæltshalvøen.

De ønsker og krav, naboerne havde til lørdagens arrangement for at undgå gener, har arrangørerne forsøgt at efterkomme, og det gav søndag formiddag positiv respons.

- Men vi har slet ikke drøftet den nye mulighed for en flerdages festival med naboerne endnu. Det hele er meget nyt, så vi har heller ikke lagt os fast på, hvor det skal være, siger Henrik Zederkof.

En flerdages festival vil blandt andet kræve plads til overnatning. Hindsgavls marker kunne være en mulighed, men der er mange andre grønne marker omkring byen.

- Vi synes, Fyn mangler en festival efter Midtfyns, og Middelfart ligger geografisk godt for hele landet. Rock under Broen og Middelfart har en enestående chance for at slå til nu, mener Henrik Zederkof.

Han er på ingen måde slået ud af, at der kom knap så mange gæster som ønskeligt i lørdags.

Hans umiddelbare skøn er, at der var 14.000 mennesker på pladsen, og det er lidt i underkanten af, hvad der burde have været.

- Men på ingen måde katastrofalt, for så ville vi ikke begynde at snakke om flerdages festival næste år, fastslår Henrik Zederkof.

Glemte mobiler

Der er stor opbakning blandt byens borgere til Rock under Broen, og i går var frivillige fra morgenstunden i gang med at fjerne alle spor af telte, scene og affald.

Også glemte ting blev samlet sammen. Flere gæster fra i går var forbi pladsen for at se efter mobiltelefoner, nøgler og beklædning.

I den kommende uge yder arrangørerne den service, at man mellem kl. 10 og 16 kan ringe på tlf. 40 33 93 52 for at høre om sine ting. De kan så hentes i lagerbygningen på Alsvej.

Det der for 15 år siden, startede som en "familiefest" har etableret sig rigtig godt og er nu spredt over flere hænder.

"Familiefest" fordi det i starten var Bent Ove Hansen, hans familie, MG&BK samt medlemmer af Socialdemokraterne, der var de frivillige hjælpere på pladsen i øl- og madteltet .

Nu er der flere foreninger, der får glæde af en fælles anstrengelse, flere øl- og madtelte, to scener og 1300 frivillige til at få tingene til at glide og som sørger for, at deres forening får et økonomisk tilskud.

Mere rock til næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce