Først blev tøjkæden Hennes & Mauritz annonceret som ny lejer, og nu er det cafékæden Café Mauritz, der kan offentliggøres som den anden lejer i det kommende nye bycenter i Middelfart.

Middelfart: Menuen i det nye bycenter i Middelfart bymidte er nu officielt på plads. Den fynske cafekæde Café Mauritz melder sig således klar til at servere for middelfarterne og folk fra omegnen.

Det bekræfter byggeherrerne over for Fyens Stiftstidende.

- Lige fra starten har det været vores ambition at få et spisested ind i bycentret. Det vil være med til at skabe liv i området - også i aftentimerne, siger Ole Juel Jakobsen, der er direktør i Kvickly Middelfart, som sammen med Middelfart Sparekasse står for at finde lejere til de i alt 3500 kvadratmeter butiksarealer i bunden af bycentret, der indvies til sommer.

I juni 2016 kunne byggeherrerne fortælle, at tøjkæden Hennes & Mauritz - også kendt som H&M - ville blive bycentrets første og største lejer. Og nu er den næste lejer altså på plads i form af et spisested - præcis som de også have udtrykt ønske om allerede dengang.

Cafe Mauritz er i forvejen veletableret rundt omkring på Fyn med tre adresser i Odense og én i Svendborg. Cafeen i Middelfart bliver den femte og vil have plads til 100 spisende gæster indendøre samt et areal til udeservering, der kan rumme det samme antal kunder.

Læs mere om Café Mauritz' indtog i Middelfart i løbet af dagen.

  • Hansen_Anne_Vegeberg

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart, hvor jeg blandt andet dækker det politiske liv og kommunens udvikling - særlig på børn-, unge- og øvrige socialpolitiske områder.

Mere om emnet

Se alle
1
Afsløring: To butikker bliver til én og flytter ind i bycentret

Afsløring: To butikker bliver til én og flytter ind i bycentret

Folkets ønske hørt: H&M kommer til Middelfarts bycenter

Folkets ønske hørt: H&M kommer til Middelfarts bycenter

1
Caféejer kaster håndklædet efter fire måneder

Caféejer kaster håndklædet efter fire måneder