Med alle drømmene på tour


Med alle drømmene på tour

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alberte Winding Band er på turné og giver koncert på Brenderup Højskole. Bandet er aktuelt med albummet, "Hvad drømmer du?".

Brenderup: Alberte Winding og Band har spillet sig gennem Danmark med historien om at komme hjem - både til kærligheden og hjemstavnen. Fredag 6. april klokken 20 giver bandet koncert på Brenderup Højskole.

Sangskriverparret Alberte og Andreas Fuglebæk er aktuelle med albummet "Hva Drømmer Du?", der handler om den første kærlighed og muligvis den sidste. Sangene handler om den første sang og den sidste sommerdag - børnene der flyver langt væk som vildfarne balloner, og mødre der modvilligt slipper snoren.

Albummet handler også om forældre, der bliver gamle og dør. Børn, der søger Københavns anonymitet og ensomhed, voksne der savner byens fest, elskende der oplever noget så banalt som kærlighed og det store mirakel - at få et barnebarn.

Koncerten spænder fra de sarte "lyse nætter" til swingende popsange, og den kommer hjem i favnen på et solidt ungt hold af musikere: Alberte Winding, sang, Andreas Fuglebæk guitar og Kor, Martin Madsen, guitar og kor, Marie Louise von Büllow, el bas og kor samt Mads Andersen på trommer./EXP

Med alle drømmene på tour

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce