Masser af jazz i Middelfart i aften


Masser af jazz i Middelfart i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To jazzfestivaler giver valgmulighed

MIDDELFART: Hvis man ellers er til jazzmusik, er der masser af tilbud at vælge mellem i Middelfart i aften.

Lillebælt Jazzfestival lægger ud kl. 17 i teltet på Gl. Havn med odenseanske River City Band, der i år fejrer sit 30 års jubilæum. Som gæstesolist medbringer bandet engelske Pete Allen, der regnes for at være en af Storbritanniens mest spændende klarinettister.

Kl. 19.30 spiller Swing Wagon, der består af fire af landets mest efterspurgte og prisbelønnede musikere: Hugo Rasmussen på bas, Finn Odderskov på tenorsax, Jakob Fischer på guitar og Kristian Leth på trommer. Alle fire er kendt fra et væld af pladeudgivelser og tv-optagelser og har spillet sammen med et hav af verdens topnavne inden for jazzen.

Aftenen i teltet slutter af med Vestre Jazzværk, der siden midten af 1970'erne har stået for den swingende, traditionelle jazz.

Men det er ikke kun i teltet på Gl. Havn, at der spilles jazzmusik i aften.

Også restaurant Holms i gågaden vil vibrere af jazzrytmer.

Her lægger Lizette og Fjeltetten ud kl. 21 - med blandt andre jazzsangerinden Lizette Flanov og Niels "Flipper" Stuart på tenorsax og klarinet.

Et kvarter over midnat overtager Doc Houlind All Stars scenen. Danske Søren Houlind tropper op med nogle af sine danske og udenlandske jazzvenner, og hvad der præcist skal ske, bliver en overraskelse for det fremmødte publikum.

Masser af jazz i Middelfart i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce