Mand gik gennem isen


Mand gik gennem isen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 55-årig mand fik en ubehagelig overraskelse, da han søndag formiddag luftede sig selv og sin hund på den frosne sø Føns Vang.

Klokken 11 gik han gennem isen, men heldigvis kunne han ved egen hjælp komme op af den ikke voldsomt dybe sø.

- Efterfølgende kontakter manden os og fortæller, at han tabte sin grå strikkehue i søen. Den ligger der endnu. Det er meget fint , han gør opmærksom på det, så andre ikke sætter gang i en redningsaktion, hvis de ser huen, lyder det fra Thomas Anderskov fra Fyns Politi i Middelfart.

Hændelsen får politiet til at komme med en generel henstilling til is-glade fynboer: Hold jer fra isen. Den kan være usikker.

- Vi vil gerne kraftigt advare folk om at gå på isen nu, hvor vinteren måske vender mod varmere grader. Der kan være våger rundt omkring, siger Thomas Anderskov.

Søndag gjorde politiet med skilte opmærksom på, at det er nu er forbudt at tage turen over isen mellem Faaborg og Bjørnø. At der ikke ses skilte andre steder betyder ikke, at isen er sikker.

- Vi kan ikke sætte skilte op alle steder. Det er folks eget ansvar, siger Thomas Anderskov.

Netop det faktum, at der ikke var noget skilt, der forbyder folk at færdes på Føns Vang gør, at den 55-årige ikke får nogen bøde.

- Man får først en bøde, når politiet med skiltning har sagt, at det er forbudt, forklarer Thomas Anderskov.

Mand gik gennem isen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce