Magtens Korridorer kommer til Båring

Johan Olsen og resten af Magtens Korridorer kommer til Båring til marts.
Foto: Michael Bager

Magtens Korridorer kommer til Båring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Johan Olsen og co. kommer til byen til marts

Båring: Knap har røgen efter fredagens Sanne Salomonsen-koncert lagt sig, før musikforeningen Bamok kan præsentere næste navn, der kommer og spiller for op til 350 gæster i multisalen på Båring Skole. Det er Magtens Korridorer, som foreningen langt om længe har landet en aftale med, fortæller musikbooker, Knud Bentholm.

- Vi har i mere end et år været på jagt efter Magtens Korridorer. Og nu er det endelig lykkedes os at få kontrakten på plads, siger han.

Når Johan Olsen går på scenen i spidsen for det pladeaktuelle rock-band, er der pr definition dømt rå og uspoleret rock. Stolerækkerne i multisalen bliver erstattet med et ryddet dansegulv, der indbyder til at give den gas.

- Vi har en klar forventning om, at der bliver tryk på, når et af Danmarks mest eftertragtede livebands fyrer den af, siger en tilfreds og forventningsfuld booker om foreningens hidtil største musikinvestering.

Koncerten finder sted 7. marts næste år. Og vi skal akkurat ind i 2015, før billetterne sættes til salg. Det sker den 5. januar, hvor de cirka 400 Bamok-medlemmer sædvanen tro har forkøbsret.

Bliver der ikke udsolgt, kan alle være med fra den 17. januar.

Magtens Korridorer kommer til Båring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce