Tidligere bartender og grillejer Lam Ngoyen står klar med hotdogs og bøfsandwich i Middelfarts bymidte.

Middelfart: Efter nogle måneder uden pølsevogn på Torvet kan sultne middelfartere atter kaste sig over hotdogs, bøfsandwich og andre hurtige retter i Middelfarts bymidte.

Ind er rykket den 42-årige Lam Ngoyen fra Fredericia i en hvid pølsevogn. Han afløser Dinh Tinh Tran, der i en årrække, indtil han valgte at stoppe i efteråret, var fast inventar foran Matas i sin karakteristiske orange pølsevogn. Begge to stammer fra Vietnam, og begge to har de en fortid som svejsere på Lindøvæftet.

Lam Ngoyen har desuden drevet grillbar i Nyborg og senest arbejdet seks år som bartender i Kerteminde. Han flyttede til Fredericia for et par måneder siden.

- Jeg så i avisen, at tjansen som pølsemand i Middelfart var ledig, og efter to måneder på dagpenge er jeg glad for igen at have noget at lave og noget, jeg kender til, siger Lam Ngoyen, der holder åbent hele ugen undtagen søndag.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.