Programmet til den årlige nytårskoncert i Middelfart er offentliggjort.

Middelfart: Solistprogrammet til nytårskoncerten i Lillebæltshallen 20. januar 2018 er netop offentliggjort:

Den irske smørtenor Johnny Logan, som to gange vandt det internationale melodi grandprix med inderlige ballader, skal nok engang smelte kvindehjerter ved en koncert i Dannevang.

Trine Gadebjerg får en dobbeltrolle, for hun skal både være konferencier og som solist.

Musicalperformeren Christoffer Brodersen er efter utallige opfordringer fra stampublikummet med i 2018-nytårskoncerten.

Christoffer Brodersen har så sent som i maj og juni haft succes i den mandlige hovedrolle i Queen-musicalen "We will rock you".

Andrea Heick Gadebjerg har ikke sine store sangstemme fra fremmede, da hun er datter af Trine Gadebjerg. Trods sin unge alder har hun allerede optrådt rundt omkring i landet med kendte kunstnere som Stig Rossen, Jesper Lundgaard, Simone og Anette Heick.

Søren Okholm er på hjemmebane, når han hæver stemmen i Lillebæltshallen. Han er på fjerde år fast solist i Odense Politiorkester.

- Sørens repertoire er utroligt stort, og uanset hvad vi beder ham om at synge sammen med orkestret, så er ingen opgave for stor, skriver arrangøren i en pressemeddelelse.

Sandra Elsfort er musicalperformer fra akademiet i Fredericia og netop tiltrådt som fast solist i Odense Politiorkester, der som sædvanlig fungerer som husorkester.

Tove Jacobsen vil som sædvanlig stå i spidsen for et lejlighedskor med cirka 70 stemmer.

Billetprisen er 285 kroner. Billetalger åbner 6. oktober. /EXP