Lynåbning: Bubbas genåbner fredag aften klokken 22


Lynåbning: Bubbas genåbner fredag aften klokken 22

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mike Juhl Jensen er tilbage i Middelfarts natteliv, nu som ansat i sin mors diskotek.

Middelfart: Mike Juhl Jensen er tilbage i Middelfarts natteliv, når Bubbas Bar & Natklub genåbner fredag aften klokken 22 i Østergade.

Han er blevet ansat i sin mors diskoteksselskab Aama Club ApS, der netop har fået en alkohol- og natbevilling til at drive det konkursramte sted videre. Vejlenseren Anwar Najeem er ansat som bestyrer, mens Mike Juhl Jensen ifølge ham selv får en mere fri og kreativ rolle, i forhold til dengang han selv drev Bubbas.

Anwar Najeem var tidligere ansat seks år hos Mike Juhl Jensen, hvor han primært fungerede som dørmand og lavede andre sikkerhedsopgaver.

- Nu skal han primært stå bag disken, mens jeg skal være med til at udvikle stedet, cirkulere rundt blandt kunderne og stå for markedsføringen, fortæller Mike Juhl Jensen.

Bubbas lægger i aften ud med "Roll the Dice - Pay the Price" - hvor øjnene på fire terninger afgør, hvor meget kunderne skal betale for drikkelsen i baren, dermed kan en drink ikke blive dyrere end 24 kroner.

Tror på 05-bevilling

Mike Juhl Jensen forklarede sin konkurs i august med, at han dengang fik en ny, indskrænket bevilling, der kun gav ham lov til at holde åbent til klokken 03.00 og sælge stærk alkohol til 02.00.

- Vi får en time mere at sælge i nu, det betyder meget. Og så tror jeg på, at vi kan få en 05-bevilling (som giver lov til åbent til klokken 05.00, red.) i det nye år, hvis vi opfører os ordentligt og overholder kravene i den nye bevilling, siger Mike Juhl Jensen.

Den nye bevilling giver kun lov til, at folk over 18 får adgang til stedet, men Mike Juhl Jensen understreger, at Bubbas stadig være et sted for de unge.

- Også her tror jeg på, at vi i løbet af det nye år kan få ændret bevillingen til også at omfatte unge under 18 år, hvis vi beviser, at vi følger loven, siger Mike Juhl Jensen.

Det nye Bubbas Bar & Natklub i Middelfart vil holde åbent torsdag, fredag og lørdag fra klokken 22 til 03.00.

Mike Juhl Jensens mor, Bente Juhl Jensen, skal ifølge sønnen stå for diskotekets bogholderi. Hun har ikke ønsket at medvirke i artiklen.

Lynåbning: Bubbas genåbner fredag aften klokken 22

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce