Luksusproblem for forsamlingshuset


Luksusproblem for forsamlingshuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HARNDRUP: I eftermiddag klokken 17 tager rengøringsfolkene fat i forsamlingshuset i Harndrup. Og når arbejdet er overstået, kan ikke færre end 45 frivillige hjælpere se tilbage på et flot resultat af indsatsen for at peppe forsamlingshuset op, hvor det var mest slidt.

- Vi havde planlagt ni arbejdsdage, men allerede efter den fjerde måtte vi ringe rundt til de frivillige for at sige, at arbejdet var tæt på at være færdigt. Et luksusproblem, må man sige, fortæller Elisabeth Tejlmand fra forsamlingshusets bestyrelse.

Den har været meget glad for, at borgerforeningen og Brugsen som partnere i et trekløver har hjulpet med planlægning og indkøb af materialer for knap 70.000 kroner til at få det hele til at fungere.

Opbakning og humør har under hele forløbet været i top, når de frivillige har afskrevet andre dagligdags aktiviteter for at give en hånd til forsamlingshuset.

Status er nu, at der over den lille sal er kommet nyt tag. I den store og lille sal er der kommet nye lamper, nye gardiner og nye farver på vægge, karme og paneler. I den lille sal er der desuden sat nyt loft op med mulighed for at dæmpe lyset. Og når man alligevel var i gang, så blev også vinduer og karme i entréen samt hoveddøren overstrøget med maling og træbeskytter. En væg i den lille sal er efter renoveringen udset til at være udstillingsvæg for lokale kunstnere. Den første bliver Hanne Juncker.

På ønskesedlen står nu at få scenetæppet, der er malet i 1951 af Svend Kirk, bevaret for eftertiden med en rensning og konservering.

Luksusproblem for forsamlingshuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce