Lukket og slukket: Bedemandsforretning i økonomiske problemer

- Jeg er ikke enig med Niels Erik Pedersen i regnskabets indhold, derfor vil jeg ikke underskrive det, siger bedemand Lykke Rømer. Arkivfoto

Lukket og slukket: Bedemandsforretning i økonomiske problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bedemand Lisbeth Andersen's Eftf. på Behrendtsvej under tvangsopløsning, fordi årsregnskabet endnu ikke er indsendt.

Middelfart: Døren er låst og lyset er slukket i bedemandsforretningen Lisbeth Andersen's Eftf. på Behrendtsvej i Middelfart. Og der er ikke udsigt til at der kommer liv i lokalerne lige med det samme - på det Centrale Virksomhedsregister kan man læse, at selskabet er under tvangsopløsning.

Det skyldes, at bedemand Lykke Rømer ikke havde underskrevet og indsendt forretningens årsregnskab, da fristen udløb den 2. februar.

Bedemand Lykke Rømer, der siden 2014 også har drevet bedemandsforretning i Assens, overtog bedemand Lisbeth Andersens forretning i Middelfart i maj 2016. Det skete med hjælp fra forretningsmanden Niels Erik Pedersen fra Tommerup, der skød 700.000 kroner i anpartsselskabet OCCES ApS og ansatte Lykke Rømer som direktør og daglig leder af bedemandsforretningen i Middelfart.

Uenighed om drift

Lykke Rømer oplyser, at det er uenigheder om driften og selve regnskabets indhold, som gør, at hun ikke vil underskrive det. Hvad der mere konkret skiller parterne, ønsker hun ikke at udtale sig om.

- Vi har været uenige i længere tid, og jeg manglede at få løn udbetalt for over 100.000 kroner, da jeg blev afsat som direktør den 5. februar men har hele tiden håbet, at vi nåede til enighed, fortæller Lykke Rømer.

Bedemandsbranchen bliver formentlig et dyrt bekendtskab for Niels Erik Pedersen.

- Det er korrekt, at vi har været uenige om driften og nogle store poster i regnskabet. Men der kommer en kurator på i løbet af de næste to uger, og så må vi se hvor mange værdier, der er tilbage i selskabet, men mon ikke vi i hvert fald mister en halv million kroner, vurderer Niels Erik Pedersen, der er kendt som ejendomsudvikler og investor i knap 30 større og mindre iværksætter-selskaber herhjemme og er god for 300 millioner kroner i sit holdingselskab NP Holding A/S.

Slut med bedemandsbranchen er det dog tilsyneladende ikke for den fynske rigmand.

- Målet lige nu er at finde en ny direktør, som kan drive forretningen videre, når det hele er gjort op, siger Niels Erik Pedersen.

Lukket og slukket: Bedemandsforretning i økonomiske problemer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce