Lukkenøgle skurrede


Lukkenøgle skurrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HISTORIE: Tre stemmer mod lukkedokument i Ejby

EJBY: Der var knas med låsetøjet, da Ejby Kommunalbestyrelse i aftes formelt skulle træffe beslutningen om at lukke kommunen ned og søge ind i fællesskabet med Middelfart og Nørre Aaby Kommuner under navnet Middelfart Kommune.

Det var Dansk Folkepartis Svend-Aage Nielsen, der konkret stillede ændringsforslag om, at der skal holdes et fællesmøde med de to kommende partneres kommunalbestyrelser.

Formålet med drøftelsen skulle ikke alene være at få øget antallet af medlemmer i den kommende fælles kommunalbestyrelse fra de foreslåede 25 til 29.

Også navnet på den nye storkommune skulle til debat. Konkret pegede Svend-Aage Nielsen på det gamle navn Melfar Kommune.

- Ved at vælge Melfar Kommune som navn vil det ikke alene blive et navn, som vi alle har ejerskab af. Det er også mere mundret på mange sprog i modsætning til både Nørre Aaby og Middelfart, sagde Svend-Aage Nielsen.

Helhjertet

Han undlod heller ikke at gøre opmærksom på, at Middelfart, når det formuleres på engelsk, kan tolkes som om der er tale om, at en person regulært sagt slipper en vind bagud.

Den første til at støtte Svend-Aage Nielsen i synspunktet var det politiske spektrums direkte modpol i kommunalbestyrelsen, Andreas Feirup (SF).

- Jeg må give Svend-Aage Nielsen ret. Især to ting er vigtige, nemlig at et større antal medlemmer i den nye kommunalbestyrelse også resulterer i en bredere repræsentation. Og så er der også hensynet til de små partier, sagde Andreas Feirup.

Med 25 medlemmer, godtgjorde han, er der mulighed for, at Socialdemokratiet og Venstre sætter sig på otte ud af 10 mandater.

Også Helhedslistens Alex Gren sluttede sig til de to, så da det kom til afstemningen om indstillingen til Indenrigsministeriet, stemte de tre imod flertallet af V, K og S.

- Men efterfølgende arbejder vi selvfølgelig helhjertet for det, som flertallet har besluttet, kommenterede Alex Gren

Lukkenøgle skurrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce