Lokale udstiller kunst


Lokale udstiller kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: Hvert år er Strib Sognegård ramme om en kunstudstilling i forbindelse med vinterfestivalen.

Det har givet en række lokale kunstnere ideen til at bruge sognegården i Middelfart i forbindelse med Lillebælt Jazzfestival den første weekend i august.

- Det er 14 lokale kunstnere, der er gået sammen om at lave den første fælles kunstudstilling i sognegården, fortæller en af initiativtagerne, Birgit Mau.

Hun er selv en af udstillerne, og der er fernisering på udstillingen 6. august, og den er åben frem til 8. august.

- Sognegården er den perfekte placering i forbindelsen med jazzfestivalen. Fra sognegården fører en trappe ned til havnen, hvor en del af festivalen foregår, eller op til billedkunstens verden, tilføjer hun.

Udstillingen er endnu et samarbejde mellem de billedkunstnere og kunsthåndværkere, der blev etableret i forbindelse med den kunstguide for Vestfyn, der blev udgivet først på sommeren.

Her er 26 personer og gallerier præsenteret. 12 af kunstnerne er med på udstillingen i sognegården og dertil kommer Lise Krautwald med pastelkridt og Kirsten H. Olesen, der arbejder som billedkunstlærer og udstiller acrylmalerier.

- Vi nåede ikke at arrangere udstillingen, så vi kunne komme med i jazzfestivalens program, men vi har fået fremstillet en plakat, der har fællestræk med festivalens, siger Birgit Mau.

Lise Krautwald har malet illustrationen til plakaten.

Desuden udstiller Hanne Andrea Petersen, Louise Rost, Grethe Gitz, Gytte Thykjær, Jørgen Thykjær, Anni L. Lund-Jensen, Lillian Johansen, I. van Berg, Dennis Rasmussen og Siré Hansen.

De mange kunstneren sikrer vidt forskellige udtryksformer fra sarte pasteller til tungere oliemalerier.

En enkelt af kunstnerne laver collager og broderier og en anden former skulpturer af blandt andet fedtsten.

Lokale udstiller kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce