Lokale modeller i brugt tøj

I 2018 forventes en omsætning på en million kroner hos Røde Kors-genbrugsbutikken, der snart holder modeopvisning Privatfoto

Lokale modeller i brugt tøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røde Kors-butikken i Nørre Aaby holder modeopvisning om aftenen mandag 22. oktober

Nørre Aaby: Lokale modeller viser butikkens bedste tøj frem, og der vil være mulighed for at handle den aften. Til januar er det to år siden, at den nye storbutik på hovedgaden i Nørre Aaby åbnede dørene første gang. Tidligere har der været pengeinstitut i den store bygning, og senest var det Nordea.

- Salget i genbrugsbutikken er steget støt siden dengang ikke mindst på grund af de mange flotte donationer, butikken modtager hver uge. I 2018 forventes således en omsætning på en million kroner.

Det fortæller Lone Kjærsig Lauridsen, der er formand for Røde Kors i Nørre Aaby, i en pressemeddelelse.

- Et hold af chauffører henter to gange om ugen donationer hos private, og dertil kommer de mange sække tøj, der afleveres i butikkens seks containere rundt i lokalområdet. Mange vælger også at aflevere deres brugte tøj i butikken på Østergade 18, fortsætter hun.

Nu er tiden kommet til, at butikken vil forsøge sig med noget nyt, og derfor har man over et par måneder taget tøj fra, som vises frem af lokale modeller i alle aldre.

- Butikken er samtidig med modeopvisningen vært ved kaffe og hjemmebag, fortæller Lone Kjærsig Lauridsen.

Lokale modeller i brugt tøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce