Lokale kræfter bag jordkøb

Placeringen op ad den fynske motorvej er et perfekt udstillingsvindue for nye virksomheder, mener Steen Nørballe Mikkelsen. FOTO: HANS ØSTERGAARD

Lokale kræfter bag jordkøb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: Det er to lokalt forankrede selskaber, der nu investerer omkring 20 millioner kroner i at omdanne en rapsmark til et blomstrende erhvervsområde.

Bag købet af erhvervsjorden ved motorvejen, står de to mænd Jens Belling, Lillebæltgruppen A/S og og Steen Nørballe Mikkelsen SNM Entreprise A/S.

Lillebæltgruppen har specialiseret sig i at udvikle, bygge og investere i både beboelsesejendomme og virksomhedsdomiciler. IMiddelfart har selskabet blandt andet købt Walker Danmarks jord og bygninger ved Strandvejen. Men selskabet, der har arkitekter og ingeniører ansat på kontoret i Jernbanegade, opererer også i resten af Danmark.

Den anden part i købet af det store erhvervsareal, Steen Nørballe Mikkelsen, har drevet virksomhed i Middelfart gennem 30 år. Hans selskab SNM Entreprise A/S arbejder med entreprenørarbejde - fortrinsvis vvs-installationer - samt opførsel, salg og udlejling af erhvervsejendomme.

Allerede i løbet af sommeren indledes arbejdet med at byggemodne en del af de 250.000 kvadratmeter ved motorvejen.

- Vi opdeler byggemodningen i tre etaper, så vi indleder inden slutningen af oktober med at byggemodne en tredjedel af arealet svarende til ti grunde af varierende størrelse, siger Steen Nørballe Mikkelsen.

I første omgang koncentreres arbejdet om den del af arealet, der ligger tættest på det eksisterende erhvervsområde i den vestlige del af arealet. De sidste etaper byggemodnes inden maj 2006.

Ifølge Steen Nørballe Mikkelsen forhandles der allerede med potentielle købere, der gerne vil placere deres virksomhed tæt på motorvejen.

- Vi forhandler faktisk med en kunde, der gerne vil købe 24.000 kvadratmeter, siger Steen Nørballe Mikkelsen, som endnu ikke kan afsløre, hvilken virksomhed, der er tale om. Men han slår fast, at han og partneren har store forventninger til millioninvesteringen.

-Facadejord ved motorvejen i Trekantområdet er utroligt attraktivt. Så vi ser frem til at bidrage med udviklingen af Middelfarts erhvervsliv, siger Steen Nørballe Mikkelsen.

Lokale kræfter bag jordkøb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce