Lokale bekymrede over grusgraveri

Hydraulic caterpillar dredge on loading of gravel
Foto: Dzmitry Lameika - Fotolia

Lokale bekymrede over grusgraveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naboer, forældre til skolebørn og vandværks-folk er bekymrede for den nye grusgrav i Harndrup

Firmaet SEV Grusgrav har fået lov at grave 130.000 kubikmeter sand, grus og sten op fra grunden på hjørnet af Vindebjergvej og Brolundvej i Harndrup.

Det er Middelfart Kommune, der har givet tilladelse til en ny grusgrav. Men det lokale vandværk, naboer og forældre til skoleelever i Fjelsted er hver især bekymret for gravearbejdet.

Da tilladelsen til grusgraven blev sendt i høring, udtrykte vandværkene i Fjelsted og Harndrup bekymring for grundvandet, mens borgerforeninger, lokaludvalg og bestyrelserne for skole og børnehave i fællesskab udtrykte deres bekymring for den øgede mængde tunge trafik på Vindebjergvej, som blandt andet bliver benyttet af en del skolebørn fra Fjelsted.

Men mest bekymret er nok dagplejemor Marlene Eskesen som er den kommende grusgrav nærmeste nabo.

- Det er især støjen og støvet, jeg er bekymret for. Jeg regnede ikke lige med, at vi ville få en grusgrav til nabo, da jeg blev dagplejer for to et halvt år siden, siger Marlene Eskesen, der ikke har fået nogen former for kompensation.

Og ifølge trafik- og vejchef Uffe Høybye er der heller ikke nogen på vej.

- Når man bor ud til så stor en vej, skal der mere til, før man har ret til en erstatning, siger Uffe Høybye, der desuden peger på, at grusgraven kun vil være der i en begrænset periode, altså ti år.

Læs mere i Fyens Stiftstidende mandag.

Lokale bekymrede over grusgraveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce